Kalkoen - gebraden

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kalkoen in een pan met water ca. 1 uur sudderen Als u dit doet met een ui, een stukje prei, wat overgebleven selderij enz., heeft u een goede basis voor een soep of saus Bak voor de vulling de lever en de ui gaar Meng ze met de overige ingrediënten voor de vulling, meng er 2 beschuiten met een beetje cognac, Calvados of appelsap door en breng verder opsmaak met zout en peper Laat afkoelen Leg de afgekoelde kalkoen op een vuurvaste schotel, vul hem en maak hem met sat‚prikkers dicht Leg de vulling die u over heeft tussen de poten en leg het spek op de borst Zet de schotel in de op 170 graden voorverwarmde oven en braad de kalkoen in 2-3 uur gaar

Kalkoen - gebraden is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept