Braziliaanse compositie van zalm aubergine en salsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd voor de salsa de tomaten in stukjes Halveer de ui, snijd er zeer dunne plakjes van en vermeng die met de tomaat, de fijngehakte koriander, de tapenade en een paar druppels Tabasco Knijp de limoen erboven uit en roer het geheel om Knijp de knoflook uit en roer de olijfolie erdoor Snijd de aubergine in 20 dunne plakken, bestrijk ze aan beide kanten met een beetje knoflookolie en bak ze op een hete grillplaat of in een droge koekepan aan beide kanten lichtbruin Snijd de zalm in 16 brede repen Leg de plakken aubergine dakpansgewijs op 4 borden met tussen elke plak wat veldsla, een reep zalm en een schep van de salsa Schep er een lepeltje creme fraiche naast en garneer met een takje koriander

Braziliaanse compositie van zalm aubergine en salsa is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept