Grote garnalen in wijnsaus uit Chili

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de wijn, azijn, mosterd, mierikswortel, ketchup, knoflook, zout, cayennepeper en olie in een mixer en klop het tot een gladde saus Doe de garnalen in een kom en bedek ze met de saus Dek de kom af en laat hem minstens 8 uur in de koelkast afkoelen Schik de slablaadjes in cocktailglazen en doe daar de garnalen op Schep met een lepel wat van de marineersaus over de garnalen en bestrooi ze met paprikapoeder

Grote garnalen in wijnsaus uit Chili is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept