Empanadillas de aceitunas (Pasteitjes met olijfvulling)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden Vermeng alle ingredienten, behalve het bladerdeeg en het ei Schep op elk plakje deeg 1 1/2 eetlepel vulling, vouw de deegplakjes diagonaal dicht, druk de randen goed dicht, bestrijk de driehoekjes met losgeklopt ei en bak ze ca. 20 minuten in het midden van de oven Serveer ze warm of koud

Empanadillas de aceitunas (Pasteitjes met olijfvulling) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Oudjaarrecept Gevulde Eieren
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Empanadilles de gallo pinto uit Nicaragua
45 min-
Bekijk recept
Empanadillas met paddenstoelen en garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min -
Bekijk recept