Ceviche

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de uien, knoflook, tomaten, chillies en koriander fijn Pers de limoentjes uit en voeg ze aan de groenten toe Snijd de vis in tamelijk kleine stukjes, bestrooi die met peper en zout en voeg ze eveneens toe Laat de vis vier uur marineren in de koelkast Meng er alvorens het gerecht (ijskoud) op te dienen de olijfolie door Eventueel mag u ook een beetje ketchup en worcestershiresauce toevoegen

Ceviche is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept