Gemarineerde oesters

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de oesters in een schaal en schenk er het citroensap over Laat de oesters een nachtje in de koelkast marineren Laat de oesters uitlekken en vang de marinade op Doe de oesters in een kom en vermeng ze met de kleingesneden ui, de stukjes tomaat, de fijngehakte rode peper, de fijngehakte peterselie en 4 eetlepels van de opgevangen marinade Maak het geheel op smaak met wat zout en peper Leg wat blaadjes sla op een schaal of op bordjes en drapeer hier het oestermengsel op

Gemarineerde oesters is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept