Ceviche (pikante rauwe vis in t zuur op zn Peruaans)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de vis in een kom en voeg de wijn en het citroensap toe Laat het 3 uur op kamertemperatuur staan marineren Doe de uien in een aparte kom Voeg er 1 theelepel zout en het water bij en laat ze 20 minuten weken Giet het water van de uien, spoel ze onder de koudwaterkraan af en doe ze weer in de kom Voeg de azijn erbij en laat ze 1 uur weken Giet het water af en meng de uien met de Spaanse pepers, zwarte peper en de rest van het zout Roer het uienmengsel voorzichtig bij de vis en laat alles nog 2 uur marineren Zet het daarna 2 tot 3 uur in de koelkast voor het opdienen Serveer met een garnering van plakken gekookte bataten en slablaadjes Gekookte maiskolven smaken hier ook heerlijk bij

Ceviche (pikante rauwe vis in t zuur op zn Peruaans) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskarbonade Uit De Oven Op Z'n Peruaans
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peruaans Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept