Rauwe vis uit Tahiti

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg aan de melk 1/2 dl water toe en breng het mengsel aan de kook Giet het kokende vocht over de geraspte kokos en laat zo een half uur staan Leg een doek in een zeef en giet de melk en kokos erin Druk de doek uit, vang het sap op Snijd de rauwe tongfilets met een zeer scherp mesje schuinsweg in uiterst dunne schijfjes, bestrooi deze met het zeezout en giet er het sap van 2 citroenen over Laat de vis zo 4 uur staan op een koele plaats Schep de schijfjes vis uit het citroensap, laat ze uitlekken en leg ze in een met knoflook ingewreven schaal Voeg de geraspte ui en de kokosmelk toe en zet het mengsel nog een half uurtje in de koelkast Serveer dit als een viscocktail in wijde glazen

Rauwe vis uit Tahiti is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

In kruiden gemarineerde ananas, karamel met gezouten boter, Tahiti-vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept