Zoek
Tex-Mex tonijnsalade
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 doosjes tonijn in water 1/2 kop gehakte olijven (1 kop = inhoud 2,5 dl) 1/2 kop gehakte uien 1/2 kop gehakte selderij 2/3 kop pikante Mexicaanse saus 1/2 kop zure room 1 theelepel gemalen komijn Slabladen 12 tacosch
Bereiding
Vermeng de tonijn, olijven, uien en selderij in een kom Vermeng de pikante saus, zure room en komijn en giet dit over het tonijnmengsel Doe slablaadjes in de tacos, lepel er het tonijnmengsel in en besprenkel ze met extra pikante saus en zure room
Tex-Mex tonijnsalade is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept