Artisjokbodems met amandelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen fijn in de keukenmachine Rasp de ui en hak de ansjovis heel fijn Verhit een eetlepel olie in een pan en fruit de ui even aan Pers het teentje knoflook erboven uit Bak de ansjovis even mee Roer de amandelen en bouillon erdoor Laat de saus ca. 15 minuten zachtjes koken tot deze dik en romig is Pers de citroen uit Klop het sap, de azijn, suiker en de rest van de olie erdoor Voeg zout en peper naar smaak toe Laat de saus afkoelen. Snijd de augurkjes tot waaiertjes Leg de artisjokbodems op 4 bordjes Schenk de saus erover en strooi de kappertjes erover Garneer met de augurkwaaiertjes

Artisjokbodems met amandelsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met dadel-amandelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in saffraan-amandelsaus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met kiprollade in kerriesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept