Buideltje met Jacobsmosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Jacobsmosselen wassen en het (oranje) koraal verwijderen De garnalen pellen, de darm (zwart streepje) verwijderen Jacobsmosselen en garnalen in blokjes snijden en mengen met gehakte dille en sjalot De wortel schoon maken en in dunne juliennes snijden De rijstvelletjes op het werkblad uitspreiden en dun met los geslagen eiwit bestrijken In het midden van ieder vel een bedje wortel leggen en het mengsel van Jacobsmossel en garnaal hierover verdelen De vellen dicht vouwen als een buideltje en 10 minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven bakken Voor de saus de wijn met de saffraandraadjes tot de helft inkoken De visfond erbij doen en weer tot de helft inkoken De room toevoegen en in laten koken tot sausdikte De saus op smaak brengen met peper, zout en citroensap De buideltjes op 4 voorverwarmde borden leggen De saus eromheen scheppen en met dille en gekookte courgette en wortelbolletjes garneren

Buideltje met Jacobsmosselen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sint Jacobsmosselen In Kerrieroom
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jacobsmosselen In Kerrieroom
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
ST. JACOBSMOSSELEN MET BASILICUMSAUS
20-30 min -
Bekijk recept
St. Jacobsmosselen Met Basilicumsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filodeeg buideltjes met geitenkaas
60 min + 12 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassend knapzakje
25 min-
Bekijk recept
Pangsit met garnalen en gehakt
25 min Snack
Bekijk recept
Geitenkaasbuideltjes
25 min Snack
Bekijk recept