Laat het konijn door de poelier schoonmaken en in grote stukken snijden Vermeng de bloem met zout en peper Rol het konijn door de bloem en braad het aan alle kanten mooi bruin Voeg het kleingesneden sjalotje toe en laat het even meebruinen Blus af met wat bouillon en wat druivesap en strooi een snufje tijm over het konijn (pas op niet te veel) Sluit de pan goed af en laat het vlees op het vuur of in een matig warme oven in ca. 1 tot 1 1/2 uur gaar worden Bedruip regelmatig; voeg, als de saus teveel inkookt, nog wat bouillon en/of druivesap toe Schik de stukken konijn op een voorverwarmde schaal Bind de saus eventueel nog met wat beurre manie Voeg de uitgelekte druiven toe, laat alles goed doorwarmen Maak het op smaak af en voeg op het laatste moment de zure room toe Beurre manie Vermeng ca 10 gr boter met 1 eetlepel bloem tot het een balletje vormt en doe daarvan kleine stukjes al roerend in de saus