Gelardeerde hazenbiefstukjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijg dunne reepjes spek door de hazenbiefstukjes en wrijf ze in met peper en zout Bak ze in hete boter snel aan beide kanten bruin In ± 10 minuten zijn de biefstukjes gaar Neem ze dan uit de pan en maak de jus af met room en bessengelei Leg de biefstukjes dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal en giet de saus erover. Serveer dit gerecht met aardappels en liefst een uitgebreide selectie groenten

Gelardeerde hazenbiefstukjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gelardeerde hazenbiefstukjes
0 min
Bekijk recept

Gelardeerde Runderlende
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gelardeerde Geitenkaasjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gelardeerde hazenbiefstukjes
0 min
Bekijk recept
Gestoofde haas op Franse wijze
0 min
Bekijk recept