Kruidige hazenrug

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de hazenrug van vel en zenen en leg er repen vet spek op Maak een marinade van wijn, tijm, laurierblad, peper, uienringen en gesneden wortels Laat de hazenrug hierin 24 uur staan Droog hem daarna af en wrijf hem in met zout Braad de hazenrug vervolgens 20 minuten in hete boter, totdat het vlees mooi roze is Haal de hazenrug dan uit de boter en leg hem op een verwarmde schaal Snijd de rug in dunne plakken en leg deze in de oorspronkelijke vorm op de ruggengraat

Kruidige hazenrug is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept