Konijn met chutney

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de bouten in met peper, zout en tijm Verhit de boter en bak de bouten mooi bruin Voeg wat koude boter toe en sluit dan de pan Laat het vlees in ± 1 uur gaar worden Giet de bouillon erbij en neem de bouten uit de pan Doe de rijst met de foelie er in en laat deze op een laag vuur gaar worden, zodat de rijst droog wordt Verwijder dan de foelie en veeg 1 eetlepel boter en 2 eierdooiers toe Smeer de bouten in met chutney en leg ze in een ovenschaal met de rijst en de resterende, losgeklopte eierdooiers er bovenop Zet de schaal in een warme oven en laat het gerecht goed warm en bruin worden

Konijn met chutney is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept