Gevuld wild konijn

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de uien heel fijn, evenals de organen Vermeng dit met de worst en kruid alles met uitgeperste knoflook, peterselie, laurierblad, zout, peper en tijm en strooi er wat paneermeel door Stop dit mengsel in de buikholte van het konijn en maak deze dicht met het buikvel Verhit de boter en braad het konijn rondom aan Voeg het spek, de uien en de wortelen toe en laat alles met het deksel op de pan gaar worden gedurende 2 uur Blus de jus af met wijn en bouillon Laat de saus wat inkoken en zeef deze

Gevuld wild konijn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept