Gemarineerde hertenbout

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees en zet het gedurende 2 a 3 dagen in half water, half azijn met de kruiden Keer het in die tijd regelmatig om Wrijf de bout daarna in met zout en lardeer hem Braad de bout aan alle zijden bruin, neem hem uit de pan en blus de jus af met het vocht waar het vlees in heeft gestaan Doe het vlees terug in de pan en laat het ± 1 uur stoven Maak voor het opdienen de saus af met room of de yoghurt

Gemarineerde hertenbout is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbout met tijm en abrikozenconfituur
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In Bier Gestoofde Hertenbout Met Specerijen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertengoulash met linzen
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept