Ree Stroganov

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de gehakte uien, de champignons en het laurierblad in de rode wijn Bind daarna de saus met bloem en boter en zeef ze daarna Maak haar af op smaak met zout en peper Bak de filets heel snel in gloeiend hete olie, wentel het vlees daarna door de saus, die u eerst vermengd met de room Serveer dit gerecht direct met droog gekookte rijst

Ree Stroganov is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Don`s Biefstuk Stroganov
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu Stroganov
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
0 min
Bekijk recept

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept