Russische reebiefstuk

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla de biefstukken plat en wrijf ze in met peper, zout en fijngewreven basilicum Verhit de boter en schroei de biefstukken aan weerszijden dicht Braad ze gaar naar eigen smaak Bak de champignons in de braadboter Maak de saus af met wodka, citroensap, room, marjolein en tijm Roer er daarna de fijngehakte uitjes en augurken, de peterselie en de suiker doorheen Verwarm de saus goed Serveer dit gerecht met in boter gestoofde uien en gekookte aardappels

Russische reebiefstuk is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Reebiefstuk met spinaziestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde reebiefstuk met spek en tijm
27 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstuk met kappertjes
0 min
Bekijk recept
Reebiefstuk met Hubertussaus
0 min
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept