Wild zwijn met pittige saus II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de morellen van pitten en stelen Was ze goed en pocheer ze enige tijd in rode wijn met suiker Schep de morellen dan uit het nat en laat dit enige tijd inkoken Bind het nat met maïzena en leg de morellen erin Bak de koteletten in 100 gram boter aan beide kanten mooi bruin Doe er dan zout, peper en tijm over en bak ze nog 5 minuten Leg ze daarna op een warme schaal en garneer ze met de morellencompote

Wild zwijn met pittige saus II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept