Entrecote met in bier gestoofde uien

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes Smelt de helft van de boter in een pan, schep de uien erdoor en laat ze ± 2 minuten zachtjes bakken Voeg het bier en de tijm toe en smoor de uien zonder deksel in ± 10 minuten zachtjes gaar Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de entrecotes op hoog vuur in ± 5 minuten bruin Snijd de ontbijtkoek in stukjes en roer die door de uien Blijf roeren tot het vocht is gebonden Leg de entrecotes op 2 warme borden Roer de uiensaus door het bakvet en schep de saus over de entrecotes Lekker met pittig gekruide spruitjes

Entrecote met in bier gestoofde uien is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept