Konijn op Vlaamse wijze

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Draai het konijn in wat meel om Laat de ajuin in boter of olie glans bakken, maar toch goed bruin worden Smeer tijm, laurier, peper, zout en eventueel mosterd op de stukjes konijn en laat alles in ± 10 minuten goed bruin stoven Overgiet met bruin bier en laat dan nog een tijdje stoven tot het vlees gaar is Dien op met een gestoofde peer, een gekookt aardappel of met frieten

Konijn op Vlaamse wijze is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept