Mosselen in witbier

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de prei en de wortel schoon Snijd de prei in ringen en de wortel in plakjes Leg ze op de bodem van een grote pan en strooi de tijm erover Boen de mosselen onder koud water schoon; gooi kapotte mosselen en mosselen die niet dichtgaan weg Leg de mosselen op de groenten Schenk het bier over de mosselen en kook ze in ± 8 minuten gaar Schep de mosselen in een schaal, schep de groenten erover en houd ze warm Kook het vocht op hoog vuur tot de helft in, roer de slagroom en de mosterd erdoor en kook nog ± 2 minuten in Bind de saus bij met Allesbinder Geef de saus apart bij de mosselen Lekker met Franse frietjes en wortelsalade

Mosselen in witbier is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept