Gnocci

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels en kook ze 10-15 minuten Prak de gekookte aardappels tot moes Goed mengen met boter, twee eetlepels bloem en ei tot het een bal deeg wordt Kneed het deeg tot een elastische massa op een schoon oppervlak met wat bloem er op Rol het deeg tot een platte plak (0,5 cm) een snij er kleine figuurtjes uit (bijvoorbeeld rondjes of reepjes) Gooi de knoedels (want zo heten die deegfiguurtjes) in een pan met ruim kokend water met wat zout Zodra de knoedels boven komen drijven zijn ze gaar schep de knoedels uit het water en laat ze uitlekken in een vergiet of op een schone theedoek Serveer met een warme saus van gezeefde tomaat met enkele theelepels pesto

Gnocci is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata di carne di renna (geroosterd rendiervlees en gnocci di patate)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Witlof Met Gnocci
10-20 min -
Bekijk recept
Gnocci Pignatelli
20-30 min -
Bekijk recept

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata di carne di renna (geroosterd rendiervlees en gnocci di patate)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Witlof Met Gnocci
10-20 min -
Bekijk recept
Gnocci Pignatelli
20-30 min -
Bekijk recept