Ansjovisboter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ansjovisjes schoon Week ze een paar uur in water of melk Wrijf ze door een zeef tot puree Roer ze met de boter tot een glad mengsel Vorm de massa tot een rol en wikkel die in folie Laat de rol in de koelkast opstijven Snijd hem aan plakjes en gebruik die als garnering bij koude visschotels

Ansjovisboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept