Zoek
Maître dHôtel Boter
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram boter Peterselie 8 gram zout 1 gram peper 1/4 ci
Bereiding
Was de peterselie en hak een flinke eetlepel fijn Roer de boter zacht en voeg de peterselie, het zout, de peper en het sap van de 1/4 citroen toe Meng het goed zodat er een homogene pasta ontstaat
Maître dHôtel Boter is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept