Zoek
Ansjovisboter
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram boter 40 gram ans
Bereiding
Was de ansjovis, droog ze en stamp ze fijn Roer de boter zacht en meng ze door de ansjovispasta Druk dan het mengsel door een zeef
Ansjovisboter is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept