Boter voor de Escargots

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflook en stamp deze fijn Maak de sjalot schoon en hak ze zeer fijn Was en hak de peterselie Roer de boter zacht en meng er alle ingrediënten door Kneed goed zodat er een homogeen mengsel ontstaat

Boter voor de Escargots is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Escargot's
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Van Puree
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept