Zoek
Boter voor de Escargots
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gram boter 35 gram sjalot 25 gram peterselie 12 gram zout 2 gram peper 5 grote tenen kno
Bereiding
Pel de knoflook en stamp deze fijn Maak de sjalot schoon en hak ze zeer fijn Was en hak de peterselie Roer de boter zacht en meng er alle ingrediënten door Kneed goed zodat er een homogeen mengsel ontstaat
Boter voor de Escargots is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Lauwwarme escargotsalade
25 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Escargot's
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Van Puree
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept