Roereitje met Mechelse aspergekoppen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kluts de eieren met de room Schil de asperges, snijd ze in gelijke stukken en laat ze in kokend water, gekruid met peper en zout en een snuifje suiker, gaar worden Smelt de boter en laat de geklutste eieren al roerend stollen Ze moeten echter nog vochtig blijven Schik op een bordje, en garneer met de stukjes asperges Snijd de toastjes in driehoekjes en druk ze eventjes in de peterselie Garneer er ook het bordje mee

Roereitje met Mechelse aspergekoppen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met groene groenten
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met ansjovisboter
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met ham en aspergesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Aspergesoep
20-30 min -
Bekijk recept

Witloofrolletjes met Iberische ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook
10 min
Bekijk recept
Roereitje met kaviaar
10 min
Bekijk recept
Nasi Met Kipsate A La Vanderlyde
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept