Honing-tijmsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter honing op hoog vuur lichtbruin laten worden Azijn en wijn erbij schenken, op zacht vuur tot helft laten inkoken Tijm en fond toevoegen en tot helft laten inkoken Saus zeven Opnieuw verwarmen en boter erdoor kloppen (niet meer laten koken) Wijnadvies Kies bij het rode vlees van de ossehaas en de zacht zoete honing- tijmsaus een volle krachtige Saint-Emilion

Honing-tijmsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept