Gevulde visrolletjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Filets tussen huishoudfolie met zijkant van breed mes zo plat mogelijk slaan Norivellen op filetmaat knippen Zalm in 4 dikke repen snijden Filets elk op stuk magnetronfolie leggen (met kant waar vel heeft gezeten naar boven), licht bestrooien met zout en peper Nori op filets leggen Aan begin reepje zalm op nori leggen en oprollen Rolletjes stevig in folie rollen In (stoom)pan boven kokend water in 6-8 minuten gaar stomen Iets laten afkoelen Uit folie rolletjes schuin in 3 stukken snijden Op borden serveren met saus er omheen (Garneren met in boter gebakken zeekraal) Geef er saffraansaus bij

Gevulde visrolletjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept