Saffraansaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saffraan in 2 eetlepels heet water weken In boter sjalotjes ± 5 minuten zacht bakken Bouillon toevoegen en tot helft laten inkoken Slagroom, saffraan en tomaten toevoegen en op zacht vuur laten inkoken tot sausdikte Op smaak brengen met zout en peper

Saffraansaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept