Aardappelflensjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen in weinig water met zout in 20 ± minuten gaar koken Fijnstampen, melk erdoor mengen ± 1 uur laten afkoelen Bloem, zout, eieren, eiwitten en creme fraiche erdoor roeren tot stevig flensjesbeslag In koekenpan in boter kleine flensjes (doorsnede 6 cm) bakken In 1/2 eetlepel boter rauwe ham knapperig bakken Over flensjes strooien

Aardappelflensjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

AARDAPPELFLENSJES
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte uit Bresse à la crème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

AARDAPPELFLENSJES
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelflensjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte uit Bresse à la crème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept