Kaneel-honingparfait

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Honingparfait In kom in pan met heet water eidooiers met honing au bain-marie tot romig mengsel kloppen Al roerende laten afkoelen Slagroom lobbig kloppen Room en calvados door dooiermengsel spatelen Honingparfait in vorm scheppen 30 minuten in vriezer zetten Kaneelparfait 50 gr suiker met 1 dl water aan de kook brengen Kaneelstokjes toevoegen, stroopje zachtjes tot helft laten inkoken Zeven en iets laten afkoelen In kom eidooiers met rest van suiker, kaneelstroopje en kaneelpoeder au bain-marie tot romig mengsel kloppen Al roerende laten afkoelen Slagroom lobbig kloppen Room en kaneellikeur door dooiermengsel spatelen Kaneelparfait op honingparfait scheppen Minstens 4 uur in vriezer laten opstijven Vorm op grote schaal storten en plakjes ervan snijden

Kaneel-honingparfait is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneel-honingparfait
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Bramensaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Nougatine
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait met perzikpuree
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept