Salade van verse mosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In grote pan kruiden, selderij, sjalot, bouillon en wijn aan de kook brengen Mosselen erbij doen Op hoog vuur met deksel op de pan ± 10 minuten koken tot alle schelpen open zijn Af en toe omschudden Mosselen afgieten, kookvocht opvangen en zeven Mosselen uit schelpen nemen en laten afkoelen Kookvocht tot stroperig mengsel inkoken Room en mosterd erbij doen en tot dikke saus laten inkoken Saus laten afkoelen Yoghurt en naar smaak zout en peper erdoor roeren Mosselen erdoor scheppen Afmaken Sneetjes stokbrood roosteren Beleggen met lollo bionda Mosselsalade erop scheppen Bestrooien met gehakte bieslook

Salade van verse mosselen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept