Taart met peer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden Bloem, zout en 100 gr suiker mengen 150 gr boter in blokjes en 1 ei erdoor kneden tot stevig deeg Deeg uitrollen en vorm ermee bekleden Rest van boter, eieren, rest van suiker, amandelen en poire mengen Amandelcreme op deeg uitstrijken Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen In dunne schijfjes snijden Schijfjes peer op amandelcreme schikken Taart in midden van oven in 35-45 minuten bakken Abrikozenjam met 1 eetlepel water verwarmen en zeven Taart direct uit oven met abrikozengelei bestrijken Taart op rooster laten afkoelen Lauwwarm of koud serveren met lobbig geslagen slagroom

Taart met peer is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept