Velout de courgettes (courgettesoep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter sjalot ± 5 minuten bakken Waterkers toevoegen Met meloenboor uit ongeschilde courgette ± 7 bolletjes per persoon uitsteken In kokend water bolletjes even koken en koudspoelen Rest van courgettes in stukken snijden Met zout en peper bij sjalotmengsel doen, nog 10-15 minuten zacht bakken Mengsel in keukenmachine pureren Puree zeven Warme bouillon toevoegen Soep aan de kook brengen Room, zout en peper erdoor roeren en alles goed doorwarmen Soep over kommen verdelen en courgettebolletjes erover verdelen

Velout de courgettes (courgettesoep) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep met pizzabroodjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roggebrood met kaas en soep
10 min
Bekijk recept

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté Met Sint-jakobsvrucht
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Velout de tomates (tomatensoep)
Bekijk recept