Gepaneerde escalopes van konijnerug op Weense wijze

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Filets in lengte in dunne plakjes snijden (escalopes) Met zout, peper en beetje bloem bestrooien 1 ei loskloppen met 1 theelepel water Plakjes vlees eerst door losgeklopt ei, daarna door vers broodkruim halen 2 eieren in ± 7 minuten hardkoken, pellen en fijnhakken Boter verhitten Plakjes vlees in ± 6 minuten goudbruin bakken, halverwege keren Op een schaal leggen Grootste deel van bakvet uit pan schenken Ansjovis met 2 eetlepels water in de pan doen Visjes op heel zacht vuur laten stoven Kappertjes, ei en peterselie erbij doen Even zachtjes koken Creme fraiche erdoor roeren Op borden vlees serveren op blaadje sla, beetjes saus erop scheppen Garneren met aalbessen Geef er verse pasta bij

Gepaneerde escalopes van konijnerug op Weense wijze is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept