Velout de tomates (tomatensoep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter verhitten Tomaat, sjalot, knoflook en suiker ± 30 minuten zachtjes bakken In keukenmachine pureren Boven pan zeven Warme bouillon toevoegen Soep aan de kook brengen Room, zout en peper erbij doen, alles goed doorwarmen Soep over kommen verdelen en basilicum erover strooien

Velout de tomates (tomatensoep) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté Met Sint-jakobsvrucht
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Velout de courgettes (courgettesoep)
Bekijk recept