In 30 gr boter sjalot ± 5 minuten bakken Champignons toevoegen, ± 5 minuten bakken Vocht laten verdampen Madeira, kruiden, broodkruim, zout en peper erbij doen Laten afkoelen Plakjes ontbijtspek, iets overlappend, naast elkaar uitspreiden Kruidenmengsel erover uitspreiden Reefilet erop leggen Ontbijtspek om vlees rollen, vlees moet helemaal bedekt zijn Ingepakt vlees ± 30 minuten in koelkast leggen Vlees met keukentouw als rollade opbinden Rollade in 8 plakken snijden Olie verhitten, rest van boter toevoegen Plakken vlees in ± 4 minuten goudbruin bakken, halverwege keren Uit pan nemen en warm houden Vet uit pan schenken, rode wijn en fond toevoegen en tot helft laten inkoken Bessengelei en room erbij doen, laten inkoken tot sausdikte Op smaak brengen met zout en peper Saus zeven Serveer per persoon 2 plakken vlees met saus Garneer met takjes kruiden