Paprika bavarois

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter sjalot en knoflook ± 5 minuten zachtjes bakken Tijm, laurier, paprika, wijn en azijn toevoegen 30-40 minuten bakken tot paprika zacht is en vocht is verdampt Laurier en tijm verwijderen Paprikamengsel pureren Slagroom stijfkloppen In ruim koud water gelatine ± 5 minuten weken Door paprikamengsel slagroom, zout, peper en citroensap scheppen Uitgeknepen gelatine met aanhangend water op zacht vuur laten oplossen, niet koken! Snel met paprikamengsel mengen Vormpjes opvullen en ± 3 uur laten opstijven Vormpjes storten

Paprika bavarois is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept