Ossenstaartsoep

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In grote pan in olie stukken ossenstaart rondom bruin bakken Tomatenpuree toevoegen en ± 2 minuten meebakken 2 liter water erbij schenken en aan de kook brengen Regelmatig afschuimen Ui, wortel en kruiden in pan doen en soep ± 3 1/2 uur zacht trekken Soep zeven en vlees van botten halen Op smaak brengen met zout en peper Vlees terug in soep doen Voor het serveren bestrooien met gehakte verse kruiden (peterselie, selderij, bieslook) Idee neem als vulling eens paddestoelen Hiervoor 200 gr paddestoelen (bv champignons) in dunne schijfjes in 2 eetlepels olie ± 5 minuten bakken Voor het serveren in de soep doen

Ossenstaartsoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept