Sabayon William

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peren schillen, steeltje laten zitten Met citroensap inwrijven Poire erover schenken Peren afgedekt ± 2 uur in koelkast laten marineren, regelmatig met poire bedruipen In pan suiker en dooiers schuimig kloppen 1 dl van marinade toevoegen en au bain-marie verwarmen tot luchtige creme (niet laten koken) Saus in pan met heet water warm houden Peren op bord schikken en warme saus erover schenken Garneren met munt

Sabayon William is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sabayon William
0 min
Bekijk recept
Poire royale
0 min
Bekijk recept
Risotto Met Koffie
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fondue Formidable
20-30 min -
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept