Pastina con vico (vijgentaartje)

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden Deeg dun uitrollen tot lap van 32 x 42 cm Inprikken In midden van oven in 12-16 minuten goudbruin bakken Laten afkoelen 12 rondjes (doorsnede 10 cm) uitsteken Vruchten in dunne plakjes snijden In 20 gr boter vijg met opengesneden vanillestokje ± 2 minuten bakken, in rest van boter peer met anijs ± 2 minuten bakken Laten afkoelen 4 stapeltjes maken van deegrondje, vijg, deegrondje, peer, deegrondje Bestrooien met poedersuiker Serveren met frambozen- of aardbeienpuree (200 gr fruit pureren, zeven en met 1 eetlepel citroensap en 1 1/2 eetlepel poedersuiker mengen) Idee ook lekker met mango, perzik, kakifruit, appel of banaan

Pastina con vico (vijgentaartje) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vijgentaartje
Bekijk recept
Zoete uien-vijgentaartjes
30 min-
Bekijk recept
Warm Vijgentaartje Met Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
0 min
Bekijk recept

Pastina Con Vico
30-60 min -
Bekijk recept
Bloemkool met kaas uit de oven
0 min
Bekijk recept