Beslag roeren van 2 eieren, 1 1/4 dl melk, 125 gr gezeefde bloem en wat zout 1 1/4 dl bier en 30 gr gesmolten boter erdoor roeren Beslag zeven en 2 uur laten rusten Van beslag 4 flensjes bakken 100 gr gerookte zalm, 75 gr gerookte paling en 1 eetlepel fijngesneden dille over flensjes verdelen Flensjes tot buideltje vormen, dichtbinden met in kokend water slap geworden preireepje en op ingevette bakplaat zetten In midden van op 180 graden voorverwarmde oven ± 7 minuten verwarmen Voor saus 125 ml creme fraiche, 1/3 dl witte wijn, 1/4 dl visfond, 1/2 eetlepel citroensap, zout, peper en scheutje gembervocht mengen en op borden scheppen Buideltjes op saus zetten
Buideltje gevuld met gerookte zalm en paling is een recept van De vlam in de pan