Buideltje gevuld met gerookte zalm en paling

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beslag roeren van 2 eieren, 1 1/4 dl melk, 125 gr gezeefde bloem en wat zout 1 1/4 dl bier en 30 gr gesmolten boter erdoor roeren Beslag zeven en 2 uur laten rusten Van beslag 4 flensjes bakken 100 gr gerookte zalm, 75 gr gerookte paling en 1 eetlepel fijngesneden dille over flensjes verdelen Flensjes tot buideltje vormen, dichtbinden met in kokend water slap geworden preireepje en op ingevette bakplaat zetten In midden van op 180 graden voorverwarmde oven ± 7 minuten verwarmen Voor saus 125 ml creme fraiche, 1/3 dl witte wijn, 1/4 dl visfond, 1/2 eetlepel citroensap, zout, peper en scheutje gembervocht mengen en op borden scheppen Buideltjes op saus zetten

Buideltje gevuld met gerookte zalm en paling is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Filodeeg buideltjes met geitenkaas
60 min + 12 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassend knapzakje
25 min-
Bekijk recept
Pangsit met garnalen en gehakt
25 min Snack
Bekijk recept
Geitenkaasbuideltjes
25 min Snack
Bekijk recept