Clafoutis van peren met kastanjepuree crème fraiche en madelein

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden Schijfjes peer in ovenschaal schikken Boter, suiker, eieren, eidooier, melk, bloem en zout tot glad mengsel kloppen Mengsel over peren schenken Clafoutis ± 40 minuten in midden van oven bakken Iets laten afkoelen Bestrooien met vanillesuiker en lauwwarm serveren Geef er kastanjepuree, crème fraîche en madeleines bij

Clafoutis van peren met kastanjepuree crème fraiche en madelein is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept