Lamsbout met knoflook en rozemarijn - hoofdgerecht

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook in reepjes snijden Takjes rozemarijn in kleine stukjes verdelen Kleine sneetjes in lamsbout maken en knoflook en rozemarijn erin steken (uitstekende steeltjes beschermen met aluminiumfolie) Vlees met zout en peper inwrijven In braadslede boter laten smelten Lamsbout met botten erin leggen, groenten erom scheppen Oven voorverwarmen op 180 graden Vlees in oven in ± 50 minuten ros braden, regelmatig bedruipen Lamsbout uit oven ± 15 minuten laten rusten Intussen bakvet uit braadslede scheppen Aanbaksels met rode wijn losroeren Boven sauspan zeven en tot helft laten inkoken Kalfsfond toevoegen en tot sausdikte laten inkoken Op smaak brengen met zout en peper

Lamsbout met knoflook en rozemarijn - hoofdgerecht is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept