Gevulde peren met pruimen - nagerecht

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakjes bladerdeeg ontdooien Kaas met boter roeren In spuitzak overdoen Peren schillen (steeltjes bewaren) Met appelboor van bovenaf uithollen tot bijna onderin Buitenkant met citroensap inwrijven Kaasmengsel in peren spuiten Plakjes deeg dun uitrollen Deeg om peren vouwen, te veel afsnijden Van restjes deeg blaadjes snijden en om bovenkant van peer vouwen Steeltje erin terug steken In koelkast bewaren Oven voorverwarmen op 200° Deeg met ei bestrijken Op bakplaat in oven in ± 25 minuten goudbruin en gaar bakken Intussen port verwarmen Pruneaux ± 15 minuten erin laten wellen Peer op bord zetten, pruneaux en port eromheen scheppen

Gevulde peren met pruimen - nagerecht is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept