Provençaals lamsvlees

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels in schil in ± 20 minuten gaar koken Schil verwijderen en pureren Laat puree iets uitdampen Boter, eidooier en nootmuskaat erdoor roeren Eieren loskloppen met olie en 1 eetlepel water Van puree kleine torentjes vormen en die achtereenvolgens door bloem, ei en amandelen wentelen Frituurolie tot ± 180 graden verhitten Torentjes met een paar tegelijk in ± 4 minuten goudgeel frituren Bovenin sprietjes bieslook steken Opm de torentjes kunnen 15-30 minuten in oven warmgehouden worden

Provençaals lamsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept