Nasi goreng

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst zo droog mogelijk Alleen van goed droog gekookte rijst is lekkere nasi goreng te bereiden Laat het van tevoren uitdampen en afkoelen U kunt ook koude rijst van de vorige dag gebruiken (zelfs beter) Bak in wat olie de uien en knoflook tot de uien geel zijn Voeg er de diverse restjes (of losgebakken gehakt) aan toe en fruit alles nog even door Bak daarna de groente nog even mee, maar probeer ze knappend te houden Werk de het onderste in de pan goed naar boven en voeg in kleine hoeveelheden de rijst toe tot de gehele massa goed warm en opgebakken is Maak het gerecht af met sambal en ketjap Roer er vlak voor het opdienen de selderij en bieslook door Maak van tevoren een omelet van 2 eieren, aan beide kanten gebakken en opgerold Laat hem iets afkoelen en snijd hem met een scherp mes in ragfijne reepjes Garneer de nasi goreng met deze reepjes omelet en met tot waaiertjes gesneden augurkjes en zure uitjes Serveer er atjar tjampoer, piccalilly, tomaten ketchup en kroepoek oedang bij

Nasi goreng is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept